Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
Få 4 nr. af Aktiv Træning + Sudio Tre Sport Bluetooth Headset
Skjul

Få 4 nr. af Aktiv Træning + Sudio Tre Sport Bluetooth Headset – Spar 915 kr.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
1.094,80 kr.
179,50 kr.
+ 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 219 kr.
Spar 915 kr.!
  1. 14 dages fortrydelsesret
  2. Ingen binding

SUDIO TRE SPORT BLUETOOTH HEADSET

Sudios trådløse Bluetooth kvalitetshøretelefoner i eksklusivt skandinavisk design er perfekte til dig, der træner flittigt, har en aktiv livsstil og sætter pris på fantastisk lyd. Pasformen er simpelthen i top. Det skyldes ikke mindst, at ørepropperne er udstyret med vinger, der holder de bløde propper fast i øret, når du fx løber eller styrketræner. Derudover medfølger der tre sæt ørepropper i forskellige størrelser, så du kan vælge dem, der passer lige præcis til dig. Headsettet er sved- og vandafvisende, hvilket betyder, at du sagtens kan bruge dem i regnvejr.

Sudio TRE har høstet meget ros fra anmelderne – både på grund af sin pasform, men også for sin lyd, der er ren og godt afbalanceret. TRE byder på det, der kaldes en transparent lydoplevelse, hvilket betyder, at du stadig kan høre dine omgivelser – fx på løbeturen i trafikken – uden at det går ud over din oplevelse af musikken. Via fjernbetjeningen på ledningen kan du hoppe frem og tilbage mellem numre eller sætte musikken på pause. Med den indbyggede mikrofon kan du desuden besvare opkald fra telefonen, ligesom du kan bruge den til Siris stemmestyring. Sudio TRE har en rækkevidde på mindst 15 meter og hele 9 timers batteritid ved brug.

Værdi: 775 kr.

Læs mere

MED I PAKKEN:
Sudio TRE headset
3 størrelser hørepropper m/vinge
Opbevaringsetui i læder
Metal-clip og mini velcrobånd til ekstra fit
Opladerledning med micro-usb
Brugsanvisning

SPECIFIKATIONER
Indkapsling: Aluminium/komposit
Finish: Højglanspoleret metaldetaljer
Vægt: 35 gram
Rækkevidde: 15 meter
Batteri: 9 timer (aktiv), 10 dage (standby)
Ladetid: 10 minutter (hurtigladning), 120 minutter (fuldt opladet)

Andre tilbud fra Aktiv Træning

Se alle tilbud fra Aktiv Træning

Velkommen til et væld af inspiration, tips, råd og hjælp til sjovere og mere udbytterig træning.

Magasinet Aktiv Træning er det perfekte tilbud til dig, der elsker en sund livsstil og aktiv dagligdag med energigivende motion og træning. I hvert nummer af Aktiv Træning får du motiverende input, råd og vejledning, du kan bruge i din hverdag – lige nu og her! Du får den nyeste viden indenfor fx løb, cykling, fitness- og styrketræning, kost og sundhed. Du får markedets mest omfattende test og anmeldelser af udstyr og beklædning til træning, så du kan vælge klogt og undgår ærgerlige fejlkøb, ligesom du i hvert nummer kan læse motiverende portrætter, fascinerende historier om nye trends og spændende, perspektiverende artikler fra træningsverdenen – alt sammen præsenteret overskueligt, lækkert og underholdende.

Med et abonnement på Aktiv Træning får du dit magasin ind af døren hver måned. Og mere til du kan fx også læse dit magasin online, få de seneste nyheder leveret direkte i din mailboks og finde gode, eksklusive tilbud i vores onlineshop.

Jeg selv og hele redaktionen på Aktiv Træning ønsker dig god fornøjelse!

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 4 nr. af Aktiv Træning + Sudio Tre Sport Bluetooth Headset – Spar 915 kr.

1.094,80 kr.
179,50 kr.
+ 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 219 kr.
Spar 915 kr.!