Få 3 nr. af Aktiv Træning + Diadora løbejakke + gavekort
Få 3 nr. af Aktiv Træning
+ Diadora løbejakke
+ gavekort
Skjul

Få 3 nr. af Aktiv Træning
+ Diadora løbejakke
+ gavekort
– Spar 890 kr.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
99,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.
Spar 890 kr.!
  1. 14 dages fortrydelsesret
  2. Ingen binding

Diadora løbejakke

Nu kan du løbe gennem blæsten uden at skulle bekymre dig om at fryse undervejs. Denne løbejakke fra Diadora er nemlig skabt til de blæsende dage, som der jo er en del af her i Norden. Jakken kan lynes højt op i halsen, så du ikke fryser omkring nakken. Derudover er den forsynet med mesh-paneler i nakken, under armene og ned ad ryggen, hvilket giver en naturlig udluftning, så du ikke koger over på løbeturen. Derudover giver panelerne jakken en super mobilitet og bevægelighed, da der ikke er noget værre end at slås med en jakke med dårlig pasform, når man løber. Af samme årsag har jakken elastik ved håndleddene og en snøre i livet, så du kan spænde den tæt til kroppen.

På brystet er Diadoras jakke udstyret med en skrå lomme. Her kan du opbevare en nøgle, kreditkort eller en mobiltelefonen, uden at det får jakken til at svinge rundt ude af kontrol. Lommen er desuden udstyret med et lille hul på indersiden, hvor du kan føre kablet fra dine høretelefoner igennem. Endelig har jakken reflekser på fronten, siden og på ryggen, så du bliver set, når du løber i mørket. Aktiv Træning har testet jakken til et blæsende marathonløb, og vi kan kun sige, at vi er superglade for den – og det er vi sikre på, at du også bliver.

EKSTRA: Gavekort til diadora.dk. Køb for 499 kr. og få 400 kr. i rabat = betal 99 kr. i alt

Specifikationer:

Læs mere

Vindtæt: Ja
Lommer: 1 stiklomme m. lyn
Reflekser: På front, På ryg
Lynlås: Full zip
Pasform: Normal fit
Vaskeanvisning: 30 grader, Må ikke tumbles
Materiale: Shell: 100% Polyester: Lining: 97% Polyester, 3% Elastan

Andre tilbud fra Aktiv Træning

Se alle tilbud fra Aktiv Træning

Velkommen til et væld af inspiration, tips, råd og hjælp til sjovere og mere udbytterig træning.

Magasinet Aktiv Træning er det perfekte tilbud til dig, der elsker en sund livsstil og aktiv dagligdag med energigivende motion og træning. I hvert nummer af Aktiv Træning får du motiverende input, råd og vejledning, du kan bruge i din hverdag – lige nu og her! Du får den nyeste viden indenfor fx løb, cykling, fitness- og styrketræning, kost og sundhed. Du får markedets mest omfattende test og anmeldelser af udstyr og beklædning til træning, så du kan vælge klogt og undgår ærgerlige fejlkøb, ligesom du i hvert nummer kan læse motiverende portrætter, fascinerende historier om nye trends og spændende, perspektiverende artikler fra træningsverdenen – alt sammen præsenteret overskueligt, lækkert og underholdende.

Med et abonnement på Aktiv Træning får du dit magasin ind af døren hver måned. Og mere til du kan fx også læse dit magasin online, få de seneste nyheder leveret direkte i din mailboks og finde gode, eksklusive tilbud i vores onlineshop.

Jeg selv og hele redaktionen på Aktiv Træning ønsker dig god fornøjelse!

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 nr. af Aktiv Træning
+ Diadora løbejakke
+ gavekort

99,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.
Spar 890 kr.!