Få 3 nr. af Aktiv Træning + Craft træningstrøje
Få 3 nr. af Aktiv Træning
+ Craft træningstrøje
Skjul

Få 3 nr. af Aktiv Træning
+ Craft træningstrøje
– Spar 739 kr.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
99,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.
Spar 739 kr.!
  1. 14 dages fortrydelsesret
  2. Ingen binding

Lækker træningstrøje fra Craft

Værdi: 599,00

Craft har lavet sportstøj siden 1973. Fra dag ét har det svenske mærke haft stort fokus på tøjets ydeevne og funktionalitet, og det ses tydeligt i denne lækre træningstrøje, som vi lige nu kan tilbyde sammen med Aktiv Træning. Den langærmede træningstrøje er lavet i et let, blødt og elastisk materiale, der følger alle dine bevægelser helt suverænt. Komforten er i top, og trøjen byder på maksimalt åndbarhed og svedtransport, ligesom den er fantastisk til at transportere den overskydende varme væk fra kroppen. Det betyder, at du kan bruge den til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven, træning i fitnesscenteret eller på løbeturen. Her er den på de kolde dage suveræn som et ekstra lag under løbejakken, men den kan også sagtens bruges alene, når vejret tillader det.

Læs mere

Trøjen er udstyret med en lang lynlås foran, hvilket giver stor mulighed for masser af ventilation. Og hvis du bruger den en kølig morgen eller aften, kan den lynes helt op, så den høje hals danner en dejlig krave. Her er en fin detalje i øvrigt, at lynlåsen bliver gemt under en lille stofkappe, så den ikke napper eller kradser på halsen. Ærmerne er lavet som såkaldte Raglan-ærmer. Det betyder, at du undgår en generende syning i armhulen, der ellers nemt kan gnave, når du svinger armene. En anden fin detalje finder man i enden af ærmerne. De er nemlig designet, så de går ud over håndryggen, hvilket er dejligt, da det ellers er et sted, man nemt kan blive kold. Vi er sikre på, at du bliver ligeså begejstret for trøjen, som vi selv er.

 

Andre tilbud fra Aktiv Træning

Se alle tilbud fra Aktiv Træning

Velkommen til et væld af inspiration, tips, råd og hjælp til sjovere og mere udbytterig træning.

Magasinet Aktiv Træning er det perfekte tilbud til dig, der elsker en sund livsstil og aktiv dagligdag med energigivende motion og træning. I hvert nummer af Aktiv Træning får du motiverende input, råd og vejledning, du kan bruge i din hverdag – lige nu og her! Du får den nyeste viden indenfor fx løb, cykling, fitness- og styrketræning, kost og sundhed. Du får markedets mest omfattende test og anmeldelser af udstyr og beklædning til træning, så du kan vælge klogt og undgår ærgerlige fejlkøb, ligesom du i hvert nummer kan læse motiverende portrætter, fascinerende historier om nye trends og spændende, perspektiverende artikler fra træningsverdenen – alt sammen præsenteret overskueligt, lækkert og underholdende.

Med et abonnement på Aktiv Træning får du dit magasin ind af døren hver måned. Og mere til du kan fx også læse dit magasin online, få de seneste nyheder leveret direkte i din mailboks og finde gode, eksklusive tilbud i vores onlineshop.

Jeg selv og hele redaktionen på Aktiv Træning ønsker dig god fornøjelse!

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 nr. af Aktiv Træning
+ Craft træningstrøje

99,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.
Spar 739 kr.!