Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
Få 3 nr. af Aktiv Træning + Craft letvægts Løbejakke
Skjul

Få 3 nr. af Aktiv Træning + Craft letvægts Løbejakke – Spar 740 kr.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
eller
839,85 kr.
99,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.
Spar 740 kr.!
  1. 14 dages fortrydelsesret
  2. Ingen binding

Craft letvægts løbejakke Herre

Craft letvægts løbejakke – vindafvisende og åndbar

Craft Prime er en løbejakke som både er smart, let og vindafvisende. Den har en ergonomisk pasform og har en justerbar talje for optimal komfort. Jakken er ideel til både cykling og løb. Jakken er designet med ventilationspaneler langs siderne og under armene, samt ventilation på ryggen, som sikrer en høj åndbarhed. Derudover har den to sidelommer med lynlås, så det er muligt at tage mobil, nøgler etc. med på turen. Der er reflekser på jakken langs lynlåsen samt ved skuldre og arme, så du opnår ekstra sikkerhed i trafikken. Jakken fås i str. M, L og XL.

Værdi: 600 kr.

Craft letvægts løbejakke Dame

Craft letvægts løbejakke – vindafvisende og åndbar

Craft Prime er en løbejakke som både er smart, let og vindafvisende. Den har en ergonomisk pasform og har en justerbar talje for optimal komfort. Jakken er ideel til både cykling og løb. Jakken er designet med ventilationspaneler langs siderne og under armene, samt ventilation på ryggen, som sikrer en høj åndbarhed. Derudover har den to sidelommer med lynlås, så det er muligt at tage mobil, nøgler etc. med på turen. Der er reflekser på jakken langs lynlåsen samt ved skuldre og arme, så du opnår ekstra sikkerhed i trafikken. Jakken fås i str. S, M, L og XL.

Værdi: 600 kr.

Andre tilbud fra Aktiv Træning

Se alle tilbud fra Aktiv Træning

Velkommen til et væld af inspiration, tips, råd og hjælp til sjovere og mere udbytterig træning.

Magasinet Aktiv Træning er det perfekte tilbud til dig, der elsker en sund livsstil og aktiv dagligdag med energigivende motion og træning. I hvert nummer af Aktiv Træning får du motiverende input, råd og vejledning, du kan bruge i din hverdag – lige nu og her! Du får den nyeste viden indenfor fx løb, cykling, fitness- og styrketræning, kost og sundhed. Du får markedets mest omfattende test og anmeldelser af udstyr og beklædning til træning, så du kan vælge klogt og undgår ærgerlige fejlkøb, ligesom du i hvert nummer kan læse motiverende portrætter, fascinerende historier om nye trends og spændende, perspektiverende artikler fra træningsverdenen – alt sammen præsenteret overskueligt, lækkert og underholdende.

Med et abonnement på Aktiv Træning får du dit magasin ind af døren hver måned. Og mere til du kan fx også læse dit magasin online, få de seneste nyheder leveret direkte i din mailboks og finde gode, eksklusive tilbud i vores onlineshop.

Jeg selv og hele redaktionen på Aktiv Træning ønsker dig god fornøjelse!

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
eller

Få 3 nr. af Aktiv Træning + Craft letvægts Løbejakke – Spar 740 kr.

839,85 kr.
99,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.
Spar 740 kr.!