3 nr. af Aktiv Træning + Active Fit Shorts og T-shirt  
3 nr. af Aktiv Træning
+ Active Fit Shorts og T-shirt  
Skjul

3 nr. af Aktiv Træning
+ Active Fit Shorts og T-shirt  
– Spar 639 kr.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
99,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.
Spar 639 kr.!
  1. 14 dages fortrydelsesret
  2. Ingen binding

Active Fit Shorts og T-Shirt

Active Fit Shorts og T-Shirt
Et flot sæt i lækkert blødt og åndbart materiale.

Værdi: 499

Active Fit Shorts
Løbeshorts i særklasse – Bløde og lette løbeshorts fra Active Fit. Der er mesh både på forsiden og på bagsiden, som giver en god åndbarhed. Derudover er der en lille slids på siden, som sikre dig god bevægelsesfrihed.
Shortsene fra Active Fit egner sig særdeles godt til de længere løbeture, men kan også anvendes på kortere intervalture. Indbygget indertights i shortsene, som beskytter imod slidsår og giver en behagelig pasform. Samtidig er shortsene rigtig praktiske med almindelige lommer og små lynlåslommer, som kan holde på de vigtigste små sager under turen såsom nøgler, kort, osv.

Active T-Shirt
Den kortærmede Active Fit T-shirt er lavet i lækkert design og i blødt åndbart materiale. Forsiden er i lysegrå melange. Ryggen er koksgrå med mesh og hjælper derfor luftcirkulationen i gang og giver naturlig bevægelsesfrihed, så du er komfortabel og fokuseret lige fra opvarmning til nedkøling.

Andre tilbud fra Aktiv Træning

Se alle tilbud fra Aktiv Træning

Velkommen til et væld af inspiration, tips, råd og hjælp til sjovere og mere udbytterig træning.

Magasinet Aktiv Træning er det perfekte tilbud til dig, der elsker en sund livsstil og aktiv dagligdag med energigivende motion og træning. I hvert nummer af Aktiv Træning får du motiverende input, råd og vejledning, du kan bruge i din hverdag – lige nu og her! Du får den nyeste viden indenfor fx løb, cykling, fitness- og styrketræning, kost og sundhed. Du får markedets mest omfattende test og anmeldelser af udstyr og beklædning til træning, så du kan vælge klogt og undgår ærgerlige fejlkøb, ligesom du i hvert nummer kan læse motiverende portrætter, fascinerende historier om nye trends og spændende, perspektiverende artikler fra træningsverdenen – alt sammen præsenteret overskueligt, lækkert og underholdende.

Med et abonnement på Aktiv Træning får du dit magasin ind af døren hver måned. Og mere til du kan fx også læse dit magasin online, få de seneste nyheder leveret direkte i din mailboks og finde gode, eksklusive tilbud i vores onlineshop.

Jeg selv og hele redaktionen på Aktiv Træning ønsker dig god fornøjelse!

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

3 nr. af Aktiv Træning
+ Active Fit Shorts og T-shirt  

99,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.
Spar 639 kr.!